Welkom op onze mini-website!

Op 20 mei 2016 wordt voor de eerste maal de sponsorloop Running 4 Hope georganiseerd. De opbrengst van de run is bestemd voor Stichting Open Doors ten behoeve van de hulp aan vluchtelingen.

Wij vragen uw hulp voor onze medemens door mee te doen met Running 4 Hope en door zo veel mogelijk sponsors te zoeken die een bijdrage willen leveren. Het sponsorformulier is hieronder te downloaden. Lever het daarna in bij inschrijving op 20 mei 2016. Hartelijk dank!

Sponsorformulier
Het sponsorformulier voor de kidsrun, maar ook voor eenieder die zelf een bijdrage wil en kan leveren!
Sponsorformulier.pdf (130.31KB)
Sponsorformulier
Het sponsorformulier voor de kidsrun, maar ook voor eenieder die zelf een bijdrage wil en kan leveren!
Sponsorformulier.pdf (130.31KB)

Het programma voor 20 mei 2016

Het programma ziet er als volgt uit:

18:30 uur start 900 meter kinderen t/m 9 jaar

18:50 uur start 1800 meter kinderen t/m 12 jaar

19:30 uur start 4 Engelse Mijl (6,4 kilometer)

Voor de kidsrun is geen inschrijfgeld verschuldigd, maar aan de kinderen wordt gevraagd zich te laten sponsoren door bijv. ouders, familie, enz. Hiervoor kan het sponsorformulier worden gebruikt en worden afgegeven bij de inschrijf-balie. Wij verwachten minstens 3 sponsoren per kind.

Het inschrijfgeld bedraagt 9 euro voor de 4EM. Vanzelfsprekend nodigen wij u uit het inschrijfgeld vrijwillig te verhogen daar de opbrengst volledig naar Stichting Open Doors gaat.

Algemene informatie over het evenement

Het parcours loopt door de kern van Rouveen en omvat 3 ronden van ruim 2 kilometer (volledig verhard). De start en inschrijving is bij het Dienstgebouw in Rouveen (Oude Rijksweg 452). U kunt zich ook voor-inschrijven via www.inschrijven.nl.

Er is gelegenheid tot omkleden in het Dienstgebouw in Rouveen. Er is helaas geen douche gelegenheid.

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijk-heid. Het parcours is niet volledig afgesloten dus u dient zich als normaal verkeersdeelnemer te gedragen.

Voor alle actuele informatie verwijzen we u graag naar onze Facebook pagina op www.facebook.com/ Running4HopeRouveen